papegaai.punt.nl
Steun VUURWERK VERBOD !!

Beste mensen,

Het nieuwe jaar is weer eens in aantocht en de vuurwerk idioten kopen weer massaal die zooi in, denk toch eens aan onze huisdieren en de dieren in het wild.....steun het vuurwerk manifest !!

1. Vuurwerk is niet meer van deze tijd, het vuurwerk wordt steeds zwaarder en harder, illegaal vuurwerk is niet te bestrijden.
2. Mensen worden na gegooid met vuurwerk waardoor jaarlijks vele ongelukken gebeuren.
3. Onze honden en katten waarvan sommigen doodsbang zijn met oud en nieuw hebben veel hinder van dat domme geknal.
4. Niet te vergeten de voliere en binnen vogels die zich soms doodvliegen tegen het gaas vanwege het "leuke" vuurwerk.
5. Jaarlijks worden express gansen, eenden, katten, enz...na gegooid of met vuurwerk vast gebonden zodat deze ernstig letsel oplopen.
6. Overal ligt het bezaaid met papier, verpakkingsmateriaal, afgeknald vuurwerk, enz......er zijn maar enkelen die het wel opruimen....
7. Vreugde vuren lopen de pan uit, met drank op een december vuurtje maken wat regelmatig uitloopt in troep, ongecontroleerd vuur, enz.
8. De day after...........kleine kinderen die onafgeknald vuurwerk aansteken en waarmee veel ongelukken gebeuren.
 
Waarschijnlijk moeten er veel meer ongelukken gebeuren voordat de regering eindelijk eens een verbod gaat instellen.
 
Al met al vele redenen om het vuurwerkverbod te steunen.
 
Nu hoor ik mensen al zeggen........ja maar het is maar 1 x per jaar.........dat zijn mensen die nog nooit een ongeluk hebben meegemaakt met vuurwerk,
als uw kind een paar kleine dikke vingertjes mist dan praat u anders, als uw vogel zich dood vliegt tegen de ramen vanwege dat domme geknal dat praat u anders,
als uw kat zo ernstig mishandeld is door van die domme sukkels die vuurwerk vastbinden aan dat zielige dier dan praat u anders.
 
Vuurwerk is niet meer dat van eerder, het moet elk jaar harder knallen, sommigen lijken wel bommen en het wordt jaarlijks erger.
 
Als u nu nog steeds alles lekker weg lacht omdat vuurwerk erbij hoort en leuk is dan hopen wij voor u en uw gezin dat jullie er ongeschonden uit springen,
mocht dat helaas niet gebeuren en er gaat toch wat mis en uw kind heeft geen 10 maar 6 vingertjes dan moet u eens terug denken aan het vuurwerkmanifest !
 
Teken aub mee met het manifest voor het stoppen van verkoop van vuurwerk.

STEUN HET VUURWERK MANIFEST ........ klik hier

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl